OM KLUBBEN

BLIV MEDLEM

BANEBOOKING

JUNIOR

SENIOR

AKTIVITER

Seniorinformation

09.9.2007:
Oprykning for førsteholdet til serie 2 gik ikke
Klubbens førstehold opnåede ikke oprykning til serie 2. Holdet havde afbud fra såvel Henrik KC og Ann Bruun - der er gravid i niende måned. Herved skulle såvel Susanne som Christel vinde en af de 2 singler. Begge blev desværre tabt. Jan Holck vandt begge sine kampe, men damedoublen som blev spillet af Bente Kofoed og Charlotte Holm (aldrig spillet sammen før) tabte også. Mads Harsløf, Jan Holck og Peter Young vandt deres singler. Samtidig vandt Mads og Jan deres doubler. Holdkaptajnen Jacob Schandorf tabte også. I en kamp hvor modstanderen havde meget svært ved at se bolde på linien som inde. Desuden var han skrub hysterisk og kunne høres kilometer væk. Det blev altså til 4 vundne men desværre 5 tabte kampe. Det skal dog lige tilføjes at alle spillede nogle gode kampe. Der var faktisk en god mulighed for at Christel havde vundet sin single i det hun var foran med hele 4-1 i andet sæt før det hele pludseligt vente til Græsteds fordel. Synd og skam. På den anden side så har vi chancen igen til næste sæson udendørs.

 
Jacob Schandorf har sæsonen igennem været holdkaptajn og Henrik KC har som spillende cheftræner arbejdet med holdet med det formål at hæve niveauet.

Det faste hold har bestået af:
Henrik KC
Jacob Schandorf
Mads Harsløf
Peter Young
Ann Bruun
Susanne Olesen
Christell Hauge
herudover har holdet trukket på reserverne:
Niels Lübbe og Charlotte Holm.

 


Ann Bruun


Christel Hauge


Susanne Olesen


Mads Harsløf


Peter Young

Jacob Schandorf

Henrik KC

NB! Der spilles om oprykning til serie 3 lørdag den 8. september på Græsteds tennisanlæg. Tidspunktet er kl. 9 i Græsted

 
Nyt:  2. august 2007:

Indendørssæsonen 07/08:

Invitation til alle seniorer
læs mere
Tilmelding til Lis Gregersen pr. mail

link