OM KLUBBEN

BLIV MEDLEM

BANEBOOKING

JUNIOR

SENIOR

AKTIVITER

Kære junior-tennisspiller 2007

 
Minitennis/bold- skole i Endruphallen starter onsdag den 3. oktober kl. 14:30 - 16:00.
Er du tilmeldt? eller så kontakt snarest ungdomsformand Melita Jørgensen på tlf. 48483978 eller pr. mail.
Minitennisklar? Vi er, hilsen Simone & Marie
 

August information om efterårs aktiviteter
til alle juniormedlemmer

Hej, og velkommen tilbage efter sommerferien.

Vi starter op mandag d.13 med træning till alle juniorer. Torsdag d.16 er der igen Torsdags Tennis Træf, hvor Helmer Seidahl vil sørge for at børnene komme grundigt igennem de forskellige tennis rutiner.
Desværre rejser to af vores amatørtrænere, pga. uddannelse. Helmer Seidahl, der har fået et større uddannelsesforløb igennem Dansk Tennis Forbund, har indvilget i at hjælpe os indtil videre med træning af vores juniorer.
Junior Mesterskaber
Der vil være rækker i alle aldersgrupper, og alle får mindste 2 kampe. Hvis der er flere af vores U10 medlemmer der gerne vil prøve at spille kamp, har vi en passende turneringsform til dem. Vi vil gerne se så mange juniorer som muligt, da vi  agter at tilmelde junior hold U12 U14 U16 og forhåbentlig U18 til næste sommer 2008, hermed kan vi få en bedre fornemmelse af hvordan spillestandarden forholde sig.
Jeg håber at vi kan spille de første runde/pulje kampe på mandag d. 3. september. Mere herom når tilmeldingerne foreligger. Tilmelding i klubhuset, via trænere, eller via mail til mig.
Mere om klubmesterskaberne for juniorer klik her.
Vinter Tennis
Vi får baner i Hillerød Tennis Klub fra 1st Oktober og vil meget gerne vide om du har lyst til at spille. Vi sørger for at der er en træner tilstede, der kan følge op og på sommerens lektioner.
Der vil også være
mini tennis/bold skole i Fredensborg, det kommer til at foregå hver onsdag mellem 15-16, med start den 3. oktober. Også her vil jeg gerne vide om du vil deltage. Her er det fortrinsvis medlemmer under 10/11 år, der ikke vil spille i Hillerød.

Er du interesseret i vintertennis i Hillerød eller boldskolen i Endruphallen så send mig en mail: melita_joergensen@mail.tele.dk 
I er altid velkomne til at ringe, 48483978, eller maile til mig, hvis I har lyst til hjælpe til, særligt i tilfælde af turneringer hvor vi skal køre til andre klubber, eller  vil bare gerne høre hvad der foregår.
Med venlig hilsen
Melita Jørgensen
Juniorudvalgsformand

 

Ungdomsformand
Melita Jørgensen

 
Har du spørgsmål eller forslag så kontakt mig gerne.
Mail: melita_joergensen@mail.tele.dk 
Telefon: 48483978
 

Klubmesterskaber 2007 juniorer klik her

Juniorafslutning med tennis-konkurrencer-grill-burger for dig, dine søskende, din mor og/eller din far.
Lørdag den 30. juni 2007

Se foto fra arrangementet her