OM KLUBBEN

INDMELDELSE/PRISER

BANEBOOKING

JUNIORER

SENIORER

TRÆNERE

BESTYRELSEN

AKTIVITETER

Holdkampresultater Minitennishold 2009 - komplet program for alle minitennishold klik her
Tidligere kampresultater og kamprapporter læs mere her

1.3.2009
Hermed en lille synopsis på dagens match i Hvalsø.
Først må jeg komplimentere alle forældrene til dagens trup med jeres meget søde piger. Det har været en fornøjelse at opleve deres glade og gode humør, meget kammeratlige hensyn til hinanden og vilje til at kæmpe alle bolde i kampene.
 
Resultaterne blev:
 
Singler:
1. Hjalte Jørgensen - Laura Manley (8-0)
2. Malte Breitenbach - Iben Rasmusse (10-2)
3. Niklas Broager - Ulrika Demant (6-3)
4. Frederik Breilev - Helene Schjønning (12-1)
 
Double
1. Hjalte/Malte - Laura/Iben (7-3)
2. Niklas/Frederik - Ulrika/Helene (7-2)
 
Laura, Iben og Helene mødte morgenfriske kl. 9 hos Ulrika med afgang mod Hvalsø hvor dagens kamp skulle spilles. Efter en mindre dagsrejse nåede vi frem og mødte endnu en drengetrup (hvor bliver Wozniacki-effekten af i landets klubber?).
 
Drengene fra Hvalsø var jævnaldrende og pigernes foreløbige analyse af deres modstanderes spil under opvarmningen var at her var der modstand, men også muligheder.
 
Mulighederne blev også udnyttet og FTK pigerne spillede deres hidtil bedste runde i denne turnering. Desværre blev det ikke til point, men der blev kæmpet bravt i både singler og double.


Fra venstre:Helene Schjønning, Ulrika Demant, Iben Rasmussen og stående til højre Laura Manley.


Iben Rasmussen helt tosset med MD.

Tættest på var Ulrika som i 3 singlen lagde hårdt ud med en 3-0 føring. Desværre kunne føringen ikke holdes til kampens afslutning, hvilket muligvis også var heldigt da modstanderen på et tidspunkt var tæt på gråd.  Laura spillede i 1. singlen en meget flot kamp med lange bolde og en stærk baghånd som voldte modspilleren kvaler. I 2. singlen havde Iben i starten problemer med modstanderens mange flugtninger og spil tæt på de iøvrigt meget lave net, som desværre ikke kunne spændes stramt op. Men Iben fik hurtigt læst modstanderen og begyndte at loope bolden højt, hvilket gav Hvalsø spilleren alvorlig kvaler. Helene tog teten i 4 singlen og var helt fremme ved nettet og returnerede flere hurtige bolde før opspring på egen bane.
 
Efter 25 minutter var der ingen, som var i tvivl om at kampen var afblæst. Hal-uret aktiverede ved kampenes ende et slutsignal som sandsynligvis kunne høres i Mellem-Sverige.
 
I 1. double spillede Laura og Iben sammen og havde nok dagens flotteste kamp. Det var en tæt kamp og der var nogle meget lange dueller hvor begge sider kom rigtig godt rundt på banen. Laura's serv og Iben's loop sikrede 3 flotte sæt. Ulrika og Helene i 2 double tog også flere sæt hjem ved blandt andet spille modstanderen til bag- og sidelinerne og samtidig elimere deres mulighed for flugtninger ved at spille bolde midt på modstanderen ved nettet.
 
Vi måtte forlade Hvalsø besejret, men med højt humør, da der var stor enighed om det var truppens bedste indsats i turneringen til dato. Derfor blev vi enige om at vi fortjente at dreje om McDonalds på vej hjem til Fredensborg!
Claus Demant/Holdkaptajn u/14
Tidligere kampresultater og kamprapporter læs mere her