OM KLUBBEN

INDMELDELSE/PRISER

BANEBOOKING

JUNIORER

SENIORER

TRÆNERE

BESTYRELSEN

AKTIVITETER

Arkiverede nyheder fra 1.6 2010 til 30.10.2010
 
30.10. 2010
Udendørssæsonen er slut.
Klubhus og anlægget er lukket ned for sæsonen.
 

Vinter træningsplanen for samtlige tilmeldte juniorer ligger nu klar. Du finder din/dine træningstider for såvel minitennisspillere som tennisskolen under "Juniorer" øverst til højre her på siden.

12.9. 2010
Alle juniorfinaler afviklet søndag.
Du finder alle resultater og masser af foto fra søndagens mange flotte junior-finale-kampe. Der var i flere kampe spænding til det sidste. Ikke mindst finalen i U14 piger, hvor Ulrika Demant var oppe mod Simone Birn. Det blev så tæt som 7/6-7/5 og Carl Wilhelm Allerup mod Simon Axelsen som endte med 6-10 i match tie-braek. Klik her for øvrige resultater og foto's.

klik på fotoet til højre for stort format
18.10. 2010
Udendørssæsonen lakker mod enden.
Kommunen har lukket for vandet til banerne, pga. begyndende frost.
Nogle af banerne vinterlukkes i efterårsferien. Herefter lukkes flere baner ugen efter. Hvis vejret tillader det, holder kommunen et par baner åbne nogle uger endnu.
Husk at minitennisbanerne kan benyttes indtil der falder sne. Der kan du altid komme til at spille.

Klubhuset lukkes ugen efter efterårsferien.
Der ligger stadig mange glemte sager - tøj, en cykelhjelm mv.. Dette gives væk/bortkastes i uge 43. Så kig ned i klubben - det er måske dit barns efterladte tøj!

Vinter træningsplanen for samtlige tilmeldte juniorer ligger nu klar. Du finder din/dine træningstider for såvel minitennisspillere som tennisskolen under "Juniorer" øverst til højre her på siden.
11.9. 2010
Klubmesterskaberne for seniorer afsluttet på en råkold regnfuld lørdag.
Alle kampe blev afviklet trods en regnfuld lørdag. De enkelte resultater finder du under klubmesterskaberne i højre kolonne. Det blev ikke til de store overraskelser. Melita Jørgensen genvandt mesterskabet efter at have afgivet det i 2009 til Connie Flint. Der var da også en vis glæde hos fru Jørgensen at spore. Afslutningsvis takkede Anita Larsen fra bestyrelsen turneringsledelsen for deres storartede arbejde med at styre turneringen igennem. Mere KM klik her

Herresingle 2010
Henrik K. Christensen

Damesingle 2010
Melita Jørgensen

Turneringsledelse 2010
Charlotte Holm (tv) og Lis Gregersen (th)


6.9. 2010
Søndagens U10 A kamp mod Birkerød endte med SØLV til FTK. Læs mere her (Læs her)
FTK's U14 Piger var taget til Birkerød, hvor en sejr måske kunne gøre holdet til vindere af sølv i rækken. Holdet imponerede endnu engang og vandt med cifrene 4-2. Læs meget mere om kampene her.
Foto: FTK's Ulrika Demant som vandt med hele 6/2-6/1
Redaktionen ønsker de 2 hold tillykke med de flotte resultater.
02.9. 2010
U14 piger B
Søndagens resterende kampe mod Jyllinge blev endelig afviklet i godt vejr. Resultatet blev en deler! 3-3.
Sidste runde er nu på søndag ude mod Birkerød kl. 13:00.
30.8. 2010
Lørdagens gyserkamp mellem FTK's U10A hold og Helsingør endte 4-2 til Helsingør. Vejret gjorde at holdet måtte køre til Helsingør og spille indendørs. Synd for de mange tilskuere og holdet. Til gengæld slap Magnus Bundgård for at skulle aflevere sin børneopsparing til Victoria!! Læs mere her
Søndagens kampe:
U10 A mødte Gentofte som blev besejret med 5-1. Læs mere her
U14 Piger B måtte igennem 3 "Rain delay" og fik alligevel ikke gennemført alle kampe. Vi ligger dog pænt til og mangler kun en Tie-braek og et par sæt. Disse spilles onsdag fra kl. 18:00.
Søndagens resultater (22.8.2010)
VET 40/45+ vandt på hjemmebane med cifrene 5-4 over Snekkersten og er dermed sikret forbliven i serie 4 måske enda som nr. 2 i rækken.
FTK's minitennishold spillede hjemme mod Birkerød. resultatet kendes endnu ikke.

Junior U10 som spiller i A- rækken vandt med hele 6-0 over stærke Hørsholm/R. Kampene var meget tætte med 2 tie-braeks og "close race" i flere af sættene. Læs mere om kampene her. Holdet ligger i den stærkeste pulje og ligger suverænt nr. 1 med en  kamp mindre end de øvrige hold.
Holdet har stadig 3 kampe tilbage. Bliver det til GULD! Næste kamp er lørdag hjemme mod Helsingør - en udsat kamp. Holdkaptajnen ser gerne mange medlemmer til at bakke holdet op. Kampene spilles fra kl. 9:00.

U12 piger C vandt over Rødovre med 6-0. Læs mere her.
U12 piger B vandt hjemme over Hvidovre og slutter midt i rækken.
U14 drenge B vandt 6-0 over Ølstykke som ikke kunne stille hold. FTK's hold slutter således som nr. 3 i rækken efter en flot sæson.
U14 piger B var i Lyngby. Resultatet kendes endnu ikke.
U18 drenge B spillede hjemme (i Nivå) mod Ringsted. Resultatet kendes endnu ikke.
21.8. 2010
Veteran 50/55+
sluttede af med et nederlag på 1-7 til Virum. Læs mere her Overlever holdet i serie 1? Tiden vil vise det.
21.8. 2010
1.holdet sluttede flot af
Det blev til en hele 8-1 sejr over Hillerød 3 i lørdagens hjemmebanekamp. Det var endda uden holdkaptajn Henrik KC på holdet. Reserverne Jan Holck og Connie Flint gjorde det glimrende. Tilsvarende gjorde faktisk hele holdet. Den hjemvendte Mads Harløff spillede 1. single og vandt overbevisende i 2 sæt. Øvrige singlekampe blev alle vundet i 2 sæt. 1. holdet forventes således, at slutte udendørssæsonen af, med en placering som nr. 2 i Serie 2.
27.8. 2010
Lørdag er der storkamp på FTK's anlæg kl. 9:00
 

FTK's Junior U10A hold spiller hjemme mod Helsingør. Begge hold er ubesejrede i rækken, så der er lagt op til et brag af en holdkamp. FTK forventes at stille i stærkeste opstilling, som kunne se således ud:
Victoria Demant, Magnus Bundgaard, Peter Dalkov og Patrick O'Neill (redaktionen har intet foto af Patrick).


16.8. 2010
U10 drenge/piger A vandt endnu engang en stor sejr, denne gang i det ud over Gentofte. FTK vandt med 4-2. læs mere her
Meget overraskende tabte U14 piger B med 0-6 hjemme mod Ølstykke.
Læs mere om de kampe her.
U14 Drenge var i Hillerød læs mere her
14.8. 2010
1.holdet tabte ude mod gadevang
 Det blev til et skuffende nederlag til klubbens bedste senior i lørdagens dyst. Holdet tabte med hele 7-2.
VET 40/45+ var på udebane mod Birkerød og vandt med cifrene 6-2.
U12 piger C. var ligeledes på udebane mod Birkerød og tabte. Cifrene kendes ikke. Holdet bestod af Marie Bach, Cecilie Strand og Mathilde B. Trolle samt Emilie Axelsen.
FTK/NKT holdet U18 B var en tur i Holbæk, og vandt meget overbevisende 6-0. De fleste kampe uden nævneværdi modstand. Det må forventes, at holdet til næste år rykkes op i den bedste række.
Resultater fra:
Minitennisholdet U10 som også spillede hjemme og mod H/R, kendes ikke endnu.
14.8. 2010
Fredagens hjemmekamp for 50/55+ var mod Karlslunde. Resultatet blev et nederlag på 3-5. Holdet ligger pt. nr. 4 i rækken og skal i sidste kamp møde rækkens nr. 1 - Virum på udebane.
I lørdagens hjemmekamp spillede 35+ 4-4 mod Espergærde. Holdet ligger midt i rækken og har ikke flere kampe i år , da Nivå/Kokkedal har trukket deres hold. 1. holdets kamp mod Gadevang kendes ikke.
8.8. 2010
De vandt FTK junior Royal Open 2010
Læs meget mere om resultater og den ansvarlige turneringsleder Claus Demant's kommentarer til turneringen her.
Tak til såvel Claus som øvrige hjælpere, uden hvis hjælp en sådan turnering ikke kan afvikles. /joho
2.8. 2010
Victoria's dagbog
Hvad sker der på Wozniacki Akademiet dag for dag. Følg Victorias dag her
29.7.2010
Victoria Demant udtaget til Wozniacki Akademiet
Fra lørdag i denne uge og frem til og med onsdag i næste uge, skal Victoria leve som en proff. tennisspiller med træning, træning og atter træning blandet med oplevelser.  Victoria skal bla. deltage ved lodtrækningen til WTA turneringen i Farum. Dette foregår i Tivoli lørdag aften. Der bliver også tid til at kigge på tennis under WTA turneringen. Trænere på Akademiet er bl.a. Piotr Wozniacki, Kenneth Carlsen og flere af akademiets tilknyttede trænere. Tillykke til Victoria for udtagelsen.
Læs mere om arrangementet her.
16.7.2010
Wozniacki kommer til byen!
Fredag den 30. juli kl. 15:00 kommer Caroline til gågaden (torvet foran Danske Bank) hvor der bliver opsat en minitennisbane. Det er Danske Bank der har inviteret Caroline, i forbindelse med indvielsen af nye lokaler i Fredensborg afd..
Der bliver mulighed for spil, autografer og banken uddeler signerede tennisbolde. Om du får chancen for at spille mod Caroline? Måske!
Vi ses i gågaden.
6.7.2010
Fredensborg Junior Royal Open 2010
Lodtrækning er foretaget. Du finder alt om spilletider og modstandere her.

23.05.2010
En WTA-tour med Caroline spilles for første gang nogen sinde på dansk grund (i Farum) i perioden 31.7.2010 til 5. august 2010. Du har mulighed for at komme med billigt, til nogle af dage. FTK har i samarbejde med Nivå/K TK., købt et VIP arrangement, hvorigennem vi har fået et stort antal billetter, som kan sælges billigt, til alle vores medlemmer.
Hvilke dage og tider vi har billetter til og hvordan de sælges, kan du se mere om på linken i højre kolonne eller Læs mere her

23.6.2010
Tirsdagens holdkampe "T1" og "T2"
Tirsdagshold 2 tabte ude mod Farum 6-0. Tirsdagshold 1 mødte også et Farumhold, men på hjemmebane, (i en anden kategori) og vandt 5-1. Holdet er således ubesejrede i foråret. Læs mere
21.6.2010
Lidt resultater fra Weekendens holdkampe:
+35 holdet mødte ude Birkerød og fik tæv med hele 1-7.
+40/45 spillede 4-4 ude mod Smørum, til trods for, at holdet var spækket med reserver.
1. Holdet mødte hjemme Kr. Hyllinge. Efter de første kampe så det lovende ud. Ann Bruun og Henrik KC vandt stort. Redaktionen gætter på en stor sejr til FTK. Charlotte Andsbjerg havde sin debut på holdet i en damedouble sammen med Line Graff. Læs mere her
U10 var ikke i kamp.
U12 Piger B spillede hjemme mod H/R. De vandt med 5-1.
U12 Drenge C spillede ude mod Lyngby og tabte 0-6.
U12 Piger C spillede ude mod Allerød. Resultatet kendes ikke.
U14 Drenge B spillede også hjemme mod H/R. De vandt 5-1. Læs mere om kampene her.
U14 Piger B var ikke i kamp denne weekend.
U16 Drenge C spillede hjemme mod HVT. De tabte 1-5. Kun Christoffer H. Nielsen trak en flot sejr hjem til FTK.
U18 Drenge er et kombihold bestående af spillere fra NKT og FTK. Holdet spiller på NKT's anlæg og spillede søndag hjemme mod Helsinge. Det blev til hele 6-0 til FTK/NKT. læs mere her
Resultaterne opdateres med kamprapporter mv., når de indløber til redaktionen.
20.6.2010
+50/55 spillede 4-4 ude mod Greve i fredagens kamp. Ikke så dårligt med så mange afbud fra stamspillere.
Læs mere her
18.6.2010
Tirsdagshold 2 spillede 5-1 mod Humlebæk
på hjemmebane tirsdag den 15. juni. Herligt med en sejr.

Læs mere her
 
15.6.2010
For første gang i år, var vejret med VET+50/55. På udebane og med cifrene 1-7 tabte FTK til Tårbæk, men vejret var brugbart!!. Læs mere her
Tirsdagshold 1 vandt ude mod rivalerne Humlebæk 4-2. Buksevand til Thomas Larsen/Christian Hansen læs mere her
05.06.2010
Peter Dalkov blev nr. 2 ved finalestævnet i Hareskov/Værløse
Peter Dalkov fik en flot 2. plads i finalekampen ved SM for U10, der blev afviklet i  Hareskov/Værløse Tennisklub i strålende solskin.
Peters klarede ikke at slå sin modstander, men han kunne glæde sig over sin flotte placering i betragtning af, at hans samlede kamperfaring på stor grusbane kun er på  6 uger. Kampens cifre blev således 6-2, 6-2.Peter Dalkov kunne stolt vise sit vundne sølvfad frem til fotografen.
 

14.6.2010
Weekendens kampe:  VET+50/55 måtte endnu engang flytte kampen fredag pga. vejret. Den spilles i stedet mandag aften i Tårbæk.
1. holdet vandt hele 8-1 mod Hornbæk (dejligt med en sejr). Der var aftalt skæg og ballade, idet Ann Brunn og Jacob Schandorf midt under kamp 2 blev afhentet til polterabend. Læs mere her.

VET+35
spillede ude mod Tårbæk. Stillingen var 4-3 til FTK da redaktionen måtte forlade anlægget. Sidste kamp ?.
VET +40/45 spillede hjemme 4-4 mod Hvidovre.

U10 holdet
udraderede Hørsholm med hele 6-0. Læs mere om kampen her.

U14
var i Vedbæk og tabte 4-2. Læs mere om kampen her

U16
holdet vandt 4-2 ude mod Rødovre (taget fra infosport).
Husk du finder altid kamprapporter - hvis de findes - på denne link klik på datoen under holdet.
09.06.2010
Motionist hold 1 og 2 var i kamp igen efter en bye runde sidste tirsdag. Motionist 1 vandt 5-1 over Hillerød 2 og Motionist 2 tabte 2-4 ude mod Espergærde, men var tæt på 3-3. Du finder flere oplysninger på holdoversigten her.
30.05.2010
Tab og vind med samme sind
Det kunne være overskriften, efter årets første runde i holdturneringen for flere af FTK's mange hold.
I fredagens aftenkamp med VET+50/55 endte alt i regn. Stillingen blev 2-2 inden vejret stoppede alt. Bedre gik det med vejret lørdag, hvor FTK's førstehold tabte 3-5 ude mod Birkerød.
Læs mere om holdets første kamp her.
Bedre gik det VET+35 som vandt med samme cifre hjemme mod Virum. Søndagen bød på VET+40/45 hjemme mod Skovshoved, som inden FTK's spillere havde fået søvnen ud af øjnene, var bagud med hele 5-0. Bedre gik det ikke i de sidste 3 kampe, hvor kun damedoublen formåede at gå i 3 sæt, dog stadig med et nederlag, så totalen blev 8-0 til Skovshoved. U12 piger C, havde også glæde af hjemmekamp - mod Virum. Modstanderne var dog stærke og vandt 4 ud af de 6 kampe læs mere her.
FTK's U10-A hold var en tur i Vedbæk, hvor de tog pynten af modstanderne med en 5-1 sejr. Læs mere om de enkelte resultater her.
FTK's U14B piger var i Rødovre. Holdkaptajnen var glad for at modstanderen var Rødovre - de har nemlig en indendørshal (i tilfælde af regnvejr). Pigerne vandt med hele 5-1. Læs mere her.
FTK's drenge U14B var på hjemmebane mod Birkerød. Resultatet blev en sejr på 5-1 til FTK. Alle var i hopla både før og efter kampene. Læs mere her
24.05.2010
Sjællandsmesterskaberne for juniorer:
Peter Dalkov i finalen efter tæt match-tiebraek!

FTk var flot repræsenteret ved Sjællandsmesterskaberne afholdt i pinsen. Carl Wilhelm Allerup og Simon Axelsen kom begge til kvartfinalerne i U/14, hvor de måtte se sig besejret. Tilsvarende klarede Victoria Demant sig i u/10. Søster Ulrika tabte i første runde i U/14. Peter Dalkov (U/10) er i finalen efter en tæt match tie-braek i tredie sæt i. Isabell Lytton tabte i
anden runde (Isabell måtte trække sig med 38,8 grader i feber) i et lokalopgør til Simone Birn, som nåede helt til
semifinalen. Her tabte Simone til H/R's Josephine Freiesleb i en tæt og velspillet kamp. Herudover har Sara Holst Nielsen og Laura Manley Rasmusen (U14) og Alexander Lytton (U10) været i kamp. De tabte alle i 1. runde.
23.05.2010
Voksen - barn turnering for klubbens medlemmer fredag den 4. juni kl. 17:30.
Som tidligere annonceret afholdes der turneringsaften for alle medlemmer af klubben. Det eneste der kræves er, at du er mellem 10 og 80 år. Kan tælle og ved hvordan man spiller double. Du kan deltage som single eller som par, med eller uden dit barn/kone/mand.
Deltagerne sættes sammen i doubler, og der uddeles handicap for parret. Vi spiller doubler af ca. 30 minutter. Vi spiller mellem kl. ca. 18:00 og 20:00. Grillen tændes kl. 19:30 og kl. ca. 20:15 spiser vi vores medbragte mad og drikkevarer. Du kan kun købe drikkevarer i klubben, hvis du ikke selv vil slæbe det med.
I tilfælde af regnvejr bliver arrangementet aflyst, se klubbens hjemmeside i timerne op til.
Maks. deltagerantal er 48 - efter først til mølle princippet, så mød op i god tid før kl. 17:30. Spørgsmål om arrangementet til: Jørgen Holm 61285258 eller pr. mail: jorgen.holm@dannebo2.dk.