OM KLUBBEN

INDMELDELSE/PRISER

BANEBOOKING

JUNIORER

SENIORER

TRÆNERE

BESTYRELSEN

AKTIVITETER

Resultater og rapporter fra holdkampe 2010-udendørs Junior U10 A.

7.9.2010
U10 fik sølv i sommerens holdkampe i A-rækken.

U10 mødte søndag Birkerød hjemme til sæsonens sidste holdkamp.
Det blev en forrygende og spændende dag, med meget tætte kampe og fire ud af de seks kampe måtte ud i match-tiebreak. Vi måtte således helt frem dagens sidste kamp før vi kunne konstatere at Fredensborg fik de 2 sejre som var nødvendig for at sikre sig 2 pladsen og dermed sølv i rækken.

Victoria spillede 1. single og kæmpede hårdt, men var oppe mod en meget hårdtslående og servende dreng. Hun tabte 1. sæt, vandt 2. sæt, men Birkerød tog det længste strå i match-tiebreaken. Peter havde godt fat i modstanderen i 2. single og var ude i tie-break i andet sæt som desværre snuppede sætte og også det andet. Magnus i 3. single tog 1. sæt med gode dybe slag. Modstanderen kom dog tilbage i kampe og tog 2. sæt, men heldigvis fik Magnus kampen afgjort til Fredensborgs fordel i match-tiebreaken. Patrick spillede en god kamp, men var oppe mod en meget sikker pige som lavede få fejl og måtte se sig besejret.

I 1. double tog Peter og Victoria 1. sæt overlegent 6-3. De kom foran i 2. sæt, men så spillede nerverne et puds og Birkerød og 2. sæt tæt 7-5. I matchtie-breaken var det igen tæt, men Birkerød tog desværre sættet.
Så var der kun 2. doublen tilbage og Fredensborg skulle vinde denne for at sikre sig sølvet. Magnus og Patrick tabte 1. sæt, men fandt det gode spil igen og tog 2. sæt komfortabelt. Kampen skulle således også ud i match-tiebreak og hele publikum på anlægget stod tryllebundet og heppede på drengene. 8-6, blev det 9-7 og så endelig det forløsende vinderslag fra Magnus så Fredensborg vandt kampen 10-7. Puha, spænding til det allersidste, men sølvet var sikret !

Succesen blevet fejret i klubhuset, hvor den stod på brunch med amerikanske pandekager, æg og pølser og selvfølgelig børnechampagne.
Holdkaptajn Claus Demant


30.8.2010
Søndag mødte U10 hjemme Gentoftes stærke 1. hold. Godt hjulpet af et heppende hjemme publikum kunne Fredensborg efter dagens sidste kampe - 1 doublen, som var særdeles nervepirrende konstatere at sejren på hele 5-1 var i hus.

Victoria var meget stærkt spillende i 1. singlen. Servene og flugtningerne kørte godt og de hårde dybe topspune bolde var for stor en mundfuld for modstanderen som kun fik 1. parti i kampen. I slutningen af kampen fik Victoria en skade i foden, men kunne dog gennemføre matchen.
Peter lagde hårdt fra i 2. single og fik et hurtig sæt i hus. Men så kom Gentofte stærkt igen og det blev til nogle lange dueller. Gentofte var ekstrem sikker og lavede få fejl og Peter måtte forcere for at forsøge at tage point. Han kæmpede flot og brugt alle slag og hele banen. Desværre tog Gentofte 2 sæt. I matchtie breaken kom Peter tilbage i kampen og de fulgtes tæt ad. Desværre faldt kampen ud til Gentofte fordel.

I 3. single havde Magnus en god kamp. Han var oppe mod en tillige meget sikkert spillende pige. Hun gav intet ved dørerne og Magnus måtte skrue tempoet op i kampen, da alle hans bolde ellers blev returneret over nettet. Men med Magnus' fantastiske grundslag og så med endnu mere fart på var for meget for Gentofte og Magnus vandt kampen i 2. sæt.
Patrick tog en overlegen sejr hjem i 4 single hvor han kun afgav et parti til modspilleren. Hun var chanceløs.

Efter en pause med frugt og juice spillede Magnus og Patrick sammen i 2. double. Her vandt de en komfortabel sejr og modstanderene kom aldrig rigtig ind i kampen.

I 1. double var Victoria og Peter i gang med to stærkt spillede Gentofte piger. Victoria's fodskade var blevet værre og hun kunne ikke få fat i boldene på stregerne. FTK duoen tabte første sæt 3-6. I en time-out kom der første-hjælp fra FTK's formand og frue som med et flydende spraymiddel og plaster fik gjort Victoria kampdygtig igen. I 2. sæt lavede Peter et fantastisk løbearbejde og løb næsten for 2. Ved meget hurtige returneringer specielt longline, men også gode flugtninger lykkedes det Victoria og Peter at tage 2. sæt. I 3. sæt som afvikledes som matchtie-break satte Gentofte flere vinderslag placeret helt ude på sidelinerne. Det bragt dem foran 9-3 i matchtie-breaken. Men FTK douen giver aldrig op og de var opsatte på fortsat at være ubesejrede i nogen double nogensinde, så de mobiliserede nogle kræfter og en motivation som gjorde de tog de næste 7 bolde. Duellerne var lange og der blev spillet meget flot tennis. Publikum kunne næsten ikke holde til spænding og nerverne sad uden på tøjet. Det blev 10-9 til FTK. Men så fik Gentofte udlignet 10-10 og tog også det næste point. Endnu en gang havde de match-point. Men Victoria og Peter gjorde det igen. De kom tilbage og lukkede kampen i 13-11. Publikum kunne endelig ånde ud og FTK duoen fik en stor velfortjent applaus.
Fredensborg U10 ligger således nu på 2. pladsen foran Birkerød. Netop Birkerød som vi skal møde i sæsonens sidste kamp på søndag den 4. september kl. 9. Hvis du har nerverne til at se U10 holdet i aktion vil vi være meget glade for du kunne komme og heppe i kampen mod Birkerød men også hylde juniorerne for deres fantastiske indsats i denne sommer sæson.

Resultater:
1. single Victoria - Gentofte (6-3, 6-2)
2. single Peter - Gentofte (6-3, 2-6, 8-10)
3. single Magnus - Gentofte (7-6, 6-4)
4. single Peter - Gentofte (6-3, 6-2)

1. double Victoria/Peter - Gentofte (3-6, 6-4, 13-11)
2. double Magnus/Patrick - Gentofte (6-3, 6-3)
Holdkaptajn Claus Demant

30.8.2010

Fantastisk kamp mod Helsingør
Den udskudte kamp mod Helsingør var endelig på programmet. Helsingør havde vundet alle kampe 6-0 indtil nu, så spændingen var stor. Helsingør mødte talrigt op i Fredensborg med holdkaptajn, forældre, sportschef og træner og i god tid (kl. 8.15). Det blev varmet grundigt op med de voksne. Efter en times spilletid blev 3 af de 4 singler afbrudt. Heldigvis tilbød Helsingør at stille deres 2 indendørsbaner til rådighed, således at kampen kunne spilles færdig.
I 1. single spillede Victoia mod Danmarks pt. bedste U10 spiller Sofia. Det var en utrolig spændende kamp, hvor Victoria i 1. sæt fik Sofia ud i en tie-break. Også andet sæt var meget tæt og kampen endte 2-0 i sæt til Helsingørspilleren. Victoria var meget opsat inden kampen og spillede også en fantastisk kamp, men måtte til sidst se sig besejret. Hun havde også en stærk motivation for at vinde kampen da Magnus havde lovet hende hans børneopsparing hvis hun slog Sofia !
I 2. single spillede Peter mod Alexander. Peter spillede en rigtig flot kamp, og der var ingen partier i hele kampen, der ikke mindst var ude i 40-40. De 2 spillere stod rigtig godt til hinanden og Alexander fik da også set hele banen undervejs. Marginalerne var på Helsingørspillerens side, og han tog kampen hjem med cifrene 6-3 i begge sæt.
I 3. single var Magnus rigtig godt spillende. Desværre blev også hans kamp afbrudt af regnen, men da kampen blev genoptaget indendørs gjorde Magnus kort proces mod sin modstander Anton. En super indsats af Magnus, der som den første singlespiller i sommerturneringen snuppede en singlesejr over Helsingør.
Patrick fortsatte i 4. singlen de gode takter fra de seneste kampe. Han tabte godt nok 1. sæt med 4-6, men der blev ikke givet ved dørene i nogle af duellerne. Det var tydeligt at hans modstander Magnus var rystet over modstanden. Også denne kamp blev spillet færdigt indendørs, og efter et meget nervepirrende og utroligt spændende 2. sæt endte Helsingør med at hive sejren hjem med 7-5.
I 1. doublen var der også stor spænding før kampen, fordi Victoria og Peter i vintersæsonen havde vundet 1. doublen over Helsingør. Det var dog 2 nye spillere de mødte denne gang og Sofia og Alexander var en stor mundfuld, som også forholdsvis hurtigt tog 1. sæt hjem med 6-3. Victoria og Peter var også bagud med 2-4 i andet sæt, da de langsomt men sikkert fik vendt kampen. Alting gik pludselig deres vej og de fik med en 7-4 sejr i tie-break hevet 2. sæt hjem. De kunne nu alting og sprang rundt på hele banen. Super tie-break blev vundet med hele 10-3 og smilene var store hos de 2 Fredensborgspillere.
I 2. double leverede Magnus og Patrick også en super indsats. Også i denne kamp var modstanderne Anton og Magnus også klart rystede, fordi der blev kæmpet indædt om hvert enkelt point. Også her endte 1. sæt i en super tæt tie-break, som desværre faldt ud til modstandernes fordel. Det var som om gassen herefter meget forståeligt gik af ballonen, og Helsingør tog således 2. sæt hjem med 6-2.
Selvom Fredensborg tabte kampen med 2-4, så er der aldrig blevet så mange tætte kampe over hele linien, og vores spillere kan være meget stolte af deres indsats.
Resultater
1. single Victoria - Helsingør (6-7, 4-6)
2 .single Peter - Helsingør (3-6, 3-6)
3. single Magnus - Helsingør (6-3 , 6-4)
4. sinlge Patrick - Helsingør (4-6 , 5-7)
1. double Victoria/Peter - Helsingør (3-6, 7-6, 10-3)
2. double Magnus/Patrick - Helsingør (6-7, 2-6)
Anne Dalkov Holdkaptajn


22.8.2010
U10 mødte ude Hørsholms 1. hold og vendte hjem med en flot sejr på 6-0.
Victoria spillede 1. single og var oppe mod en velspillende dreng som var meget stærk ved nettet og midt på banen. Hun havde problemer med hans hurtige returneringer af specielt 2. serven og kom bagud med 1. sæt. Men så begyndte serverne at køre bedre og hun fik fat i hans cross slag og presset ham dybt ned til baglinien. Det gav en markant vending i kampen og Victoria vandt andet sæt og matchtiebreaken komfortabelt. Peter lagde stærkt fra i 2. single og kom foran 5-3, men modspilleren kom tilbage til 5-5. Peter fik rystet udligningen af sig og satsede hårdt med både kort og lange bolde. Det virkede og ham kom tilbage i kampen med fuld styrke og afgjorde sagen flot i 2 sæt. Magnus vandt kort inde i 3. single kampen, da pigen fra Hørsholm desværre kom til at vride om på foden og derfor måtte trække sig fra kampen. Patrick spillede 4. single og havde godt fat i modstanderen med gode placerings rundt på hele banen. Han vandt 1 sæt uden at afgive nogle partier. Men traditionen tro skulle Patrick sørge for spænding til det sidste. Han afgav 2 sæt og skulle ud i en tæt match tie-break førend han kunne kan kalde sig vinder af kampen og FTK publikummet havde bidt neglene ned.
 
Hørsholm var nogle super værter og havde sørget for drikkevarer, frugt og sågar hjemmebagte muffins i pausen. Der var endda kaffe til alle voksne og efter sidste kamp var der is til alle spillerne. Der var også en rigtig god stemning og vi følte os meget velkomne. Eksemplarisk.
 
Så skulle doublerne i gang og Peter og Victoria spillede en flot 1. double hvor de fulgtes tæt ad i 1. sæt. Peter lagde nogle hurtige bolde til baglinien og Victoria udnyttede effektivt hullet i grøften. På trods af lidt serveproblemer vandt de 1. sæt 7-5. I 2. sæt var de spillet godt sammen og vandt dette ved kun at afgive eet parti. Magnus og Patrick mødte i 2. single to nyindskiftede piger. De friske kræfter var dog ingen videre hjælp og FTK duoen vandt stort i 2 sæt.
 
Dagens resultater:
 
1. single Victoria Demant - Hørsholm (4-6, 6-3, 10-3)
2. single Peter Dalkov- Hørsholm (7-5, 6-3)
3. single Magnus Bundgaard - Hørsholm (3-3 RTD)
4. single Patrick O'Neill - Hørsholm (6-2, 2-6, 10-7)
1. double Victoria/Peter - Hørsholm (7-5, 6-3)
2. double Magnus/Patrick - Hørsholm (6-3, 6-3)
v/Holdkaptajn Claus Demant
16.8.2010
Efter en velfortjent sommerferie startede FTK U10 A-rækken holdturneringen ude mod Gentofte 2.
Vi blev godt modtaget, men blev orienteret om, at vi pga. banemangel skulle vi spille indendørs. Det var i orden, da deres indendørsbaner er fine og udendørsbanerne skulle bruges til kamp mod KB, hvor vi fik lejlighed til at se bla. Malou Ejdesgaard, Kristian Pless og Frederik Løchte Nielsen i aktion. Vi var heldigere end Helsingør som kom til turnering, men pga. banemangel måtte flytte og køre tilbage til deres egne baner og afvikle deres turnering i dag.
 
Heldigvis havde vi også medbragt egne bolde, hvilket var godt, da Gentofte desværre kun havde 3 softkernebolde.
 
Vi startede med double og Peter Dalkov og Victoria Demant spillede 1. double. Det blev en chokstart for FTK-duoen og de tabte 1. sæt 3-6. Men så fandt de melodien og kom stærkt tilbage og vandt andet sæt med hele 6-2. Victoria havde problemer med 1.serven, da hun er i gang med at ændre greb, men er godt spillende med velplacerede cross og longline slag, som volder vanskeligheder for modstanderene. Peter arbejder godt på hele banen. De fortsætter det gode spil og vinder matchtiebreaken komfortabelt og således kampen.
 
Parallelt er Magnus Bundgaard og Patrick O'Neill i gang i 2. double. Her møder de 2 velspillende piger. Men Magnus og Patrick er bedre spillende og var meget sikre og vinder kampen overbevisende i 2. sæt.
 
Efter en lille pause går Victoria i gang med 1. singlen. Hun slår hårdt og både forhånd og baghånd fungerer godt. Hun vinder de fleste af duellerne mod Gentofte drengen og sejren er hjemme efter 2. sæt. Magnus møder en anden hårdtslående dame, men vinder også i 2. sæt pga. gode serve og ikke mindst gode servereturneringerne hvoraf flere var vinderslag. I 3. single taber Patrick 1 sæt 3-6 og er bagud 2-5 i andet sæt. Men pludselig finder han ny energi og motivation og kæmper sig tilbage i kampen. Han tager 4 partier i træk og kommer på 6-5. Modstanderen får dog det næste og desværre falder kampen ud til Gentoftes fordel efter en meget tæt tiebreak. Flot kommet igen, Patrick !  Martin Schaarup kæmper hårdt i 4 single og får sendt modstanderen godt rundt på banen, men det er desværre ikke nok og han må afgive sejren. 
 
FTK vinder holdkampen 4-2 og således fortsat ubesejret i denne sommers holdturnering.
 
Dagens resultater
1. Double Victoria og Peter - Gentofte (3-6, 6-2, 10-3)
2. Double Magnus og Victoria - Gentofte (6-3, 6-3)
1. Single Victoria - Gentofte (6-3, 6-4)
2. Single Magnus - Gentofte (6-4, 7-5)
3. Single Patrick - Gentofte (3-6, 6-7 (8))
4. Single Martin - Gentofte (2-6, 2-6)

v/Holdkaptajn Claus Demant

14.6.2010
Fredensborgs U10 hold var søndag 13 Juni meget stærkt spillende og vandt hjemme 6-0 over Hørsholm. Faktisk afgav Fredensborg kun samlet set 6 partier over de seks kampe, hvilket indikerer en af vores største sejre til dato. 
Pga. kapacitetsproblemer med banerne startede vi med at afvikle doublerne. Victoria Demant og Peter Dalkov spillede 1 double og vandt overlegent. Modstanderen havde store problemer med at dække grøften, hvilket Victoria læste og placerede bolden adskillige gange i long line. Peters forhånd og bag line spil var sædvanligt godt kørende. I 2 double spillede Magnus Bundgaard og Patrick O'Neill en god kamp. De kom bagud 4-2, men fik så styr på serverne og netspillet og gjorde så rent bord.
I pausen blev der indtaget sandwich og juice i klubhuset. Vi fulgte FTK etiketten og var gæstfri og bød Hørsholms forældre kaffe. Desværre havde vi ikke checket termokanden inden kaffen blev omhældt fra kaffemaskinen.
Og der var åbenbart en eller anden festlig skurk, som havde hældt peber i kanden. Det udløste nogle meget underlige ansigtsudtryk og gurglelyde hos Hørsholms forældre. Vi var glade for Nescafeen var opfundet og den blev straks tilberedt og tilbudt som ydmyg erstatning. Men mest af alt var vi glade for børnene ikke drak kaffe, da vi da kunne have været beskyldt for urene tricks ala Lydia fra det gamle romerrige!
I 1. single var Victoria rigtigt godt spillende og havde i dag styr på serverne og var oppe på tæerne. Placeringsspillet fungerede også og modstanderen fik set HELE banen. I 2. single var Peter også stærkt og stabilt spillende. Her fungerede serverne også og han lavede flere esser. I 3. single spillede Magnus en flot kamp og brillerede med sin godt topspundne forhånd, som voldte modstanderen mange kvaler. Patrick i 4 single spillede også en god kamp og vandt på en stabil og sikker indsats.
 
De flotte resultater: 
1 single Victoria - Hørsholm 6-2, 6-2
2 single Peter - Hørsholm 6-2, 6-2
3 single Magnus - Hørsholm 6-3, 6-2
4 single Patrick - Hørsholm 6-3, 6-4 
 
1 double Victoria/Peter - Hørsholm 6-2, 6-2
2 double Magnus/Patrick - Hørsholm 6-4. 6-2

Både Magnus Bundgaard (tv) og Peter Dalkov var flyvende
mod Hørsholm


Victoria Demant leverede en strålende indsats

30.5.2010

Flot sejr til U10 holdet over Vedbæk.
På trods af dårlige vejrudsigter stillede U10 holdet op til kamp mod Vedbæk på udebane.
I alle singlekampene blev der gået til den over hele linien fra start af. Enkelte af kampene blev vundet forholdsvis hurtigt, mens andre måtte ud i meget lange kampe for at få sejren hjem. Patrick vandt på kort tid en sikker sejr. Alexander spillede en rigtig god kamp, og der var mange lange partier. Kampen faldt desværre ud til modstanderens fordel, men resultatet viser ikke et retfærdigt billede af styrkeforholdet mellem de to spillere. Magnus faldt og slog sit knæ, men kæmpede stærkt videre med sit bloddryppende knæ, og vandt sin kamp sikkert. Peter var nede og ligge i gruset flere gange, men kom fantastisk godt igen efter at have været bagud med 2-4 i andet sæt. Han tog sejren hjem med 11-9 i en meget tæt matchtiebreak. Efter en kort pause blev de 2 doubler sat igang.


Alexander Lytton, Magnus Bundgaard, Peter Dalkov og Patrick O-Neill satte FTK på det store landkort med hele 5-1

Alexander og Patrick vandt forholdsvis hurtigt første sæt med 6-3. I andet sæt fik de noget mere modstand, men endte til sidst med at tage sejren hjem i to sæt. Magnus og Peter spillede en utrolig tæt og velspillet 1. double, hvor især serverne spillede en afgørende rolle. Efter nogle meget tætte partier, især i slutningen af andet sæt, tog Magnus og Peter sejren hjem med cifrene 7-5, 6-4.
En fantastisk flot start på udesæsonen for U10 holdet, der fik en fortjent sejr. Det var således en flok halvtrætte drenge der steg ind i bilerne efter holdkampen, 2 minutter før regnen brød ud.
Resultater:
1. single Peter Dalkov – Vedbæk                 4-6, 7-5, 11-9 i matchtiebreak
2. single Magnus Bundgaard – Vedbæk         6-4, 6-2
3. single Alexander Lytton – Vedbæk            2-6, 2-6
4. single Patrick O’Neill – Vedbæk                6-3, 6-2
1. double Peter Dalkov/Magnus Bundgaard – Vedbæk   7-5, 6-4
2. double Alexander Lytton/Patrick O’Neill – Vedbæk    6-3, 6-4

Rapport v/Holdkaptajn Anne Dalkov