OM KLUBBEN

INDMELDELSE/PRISER

BANEBOOKING

JUNIORER

SENIORER

TRÆNERE

BESTYRELSEN

AKTIVITETER

Holdkampresultater Minitennis U10 holdet indendørs 2010

FTK vs Helsingør.

Lørdag 20 marts mødte vi Helsingør hjemme i Holmegårdshallen.
 
Helsingør fører gruppen og viste sig som forventet meget stærke. Alle Fredensborg spillerne kæmpede hårdt og vi var tæt på at få uafgjort, men desværre tabte vi en tæt single og Helsingør vandt 4-2.
 
Peter vandt sin 1. single stort med hele 9-0. Dette var utrolig flot da Peter havde tabt til samme spiller for en måneds tid siden i et stævne i Uvelse. Men Peter var determineret, super velspillende og fast besluttet på at få revanche. Det lykkedes endog særdeles flot.
 
I 2. single var Patrick stærkt spillende. Han havde en god og spændende kamp. Matchen var tæt og vekslede l lang tid frem og tilbage. Men til slut trak Helsingør desværre det længste strå.
 
Rasmus var udtaget til 3 single og deltog for første gang i denne vinterturnering, da han også har et badminton program at passe. Rasmus havde en god forhånd og var meget stærkt spillende ved nettet, men var oppe mod en uhyggelig velspillende modstander, som stak af med sejren.
 
Victoria i 4. single startede taktisk med et sikkert spil. Men modspilleren viste sig ikke at lave nogle fejl og det blev til nogle lange, men meget flotte dueller. Hun forsøgte at forcere, men nettet hang lidt for højt den dag ;-(
 
Efter pausen startede Peter og Victoria i 1. double i vanligt stærkt spil. De kom hurtigt foran 3-0 og både serv, net og bagliniespillet fungerede perfekt. Men så vendte kampen pludselig. Helsingør kæmpede hårdt og fik styr på nettet. De vandt de næste 4 partier og Fredensborg duoen var således pludselig bagud 3-4. Nervøsitet bredte sig og tilskuerne var neglebidende. Men så kikkede Peter og Victoria hinanden i øjenene og fandt deres bedste spil frem. Helsingør var chanceløse og Peter og Victoria vandt sikkert.
 
I 2. double indskiftede Helsingør en frisk spiller. Patrick og Rasmus. De kæmpede indædt og var fokuseret på hver bold som træner Boesen havde sagt, men overmagten var for stor.
 
Resultater
 
1. S Peter Dalkov - Helsingør 9-0
2. S Patrick O'Neill - Helsingør 3-6
3. S Rasmus Olsen - Helsingør 2-10
4. S Victoria Demant - Helsingør 2-7
1. DD Peter/Victoria - Helsingør 8-5
2. DD Patrick/Rasmus - Helsingør 1-9

v/holdkaptajn Claus Demant

Du finder kamprapporter ved at klikke på datoen nedenunder:

Holdet næste kampe:

24-01-10 13:00 Skovshoved vs Øresund Tennis
----------------
30-01-10 Øresund Tennis vs Birkerød
spillested:
Holmegårdshallen
Nivå
----------------
27-02-10 Gentofte 2 vs Øresund Tennis
-----------------
20-03-10 Øresund Tennis vs Helsingør
-----------------
11-04-10 Hørsholm/R. 2  vs Øresund Tennis
-----------------
18-04-10 Øresund Tennis vs Hørsholm/R. 4
Spillested:
Fredensborg Hallen (måske)

-----------------
 

Følg resultaterne på infosport
 
klik her